Top
Сјајот на Лос Анџелес

Сјајот на Лос Анџелес

Сјајот на Лос Анџелес“ е дел од проектот „Трилогија на светлината“ зад кој стои режисерот Колин Рич. Првиот дел од овој проект бил реализиран пред точно 8 месеци.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>