Top
Sto-bi-promenile-na-sebe-iLike-mk

50 луѓе, а само 1 прашање: „Што би промениле на себе?!“

Доколку го поставите прашањето „Што би промениле на себе?!“ на возрасни луѓе, одговорите ќе се движат во насока: ушите, забите, косата или некоја слична физичка аномалија.

Но, доколку ова прашање им го поставите на мали дечиња, реакциите и одговорите ќе бидат неодоливи и симпатични.

Па, погледнете ги и несмејте се од срце… :)
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *