Top
plivanje-vosnegot-ilike-mk-f

Зимски лудории во Америка: „Пливање“ во снег

Обилните снежни наноси со кои се соочува Америка за многумина претставуваат проблем, но има и такви кои наоѓаат вистинска забава во снегот. Таков е примерот со браќата Шејн и Скуба Стив кои, облечени во костими за капење, очила за под вода и капи, се обидуваат да пливаат во снегот.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *