Top
bebence

Oд зачетокот па сѐ до раѓањето

Alexander Tsiaras со помош на моќта на технологијата ја покажува и најситната структура од развојот на еден ембрион сѐ до неговото излегување од мајчината утроба. Во ова видео можете да видите што точно се случува од моментот на зачнување и сите промени кои се случуваат до раѓањето на едно здраво бебе.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *