Top

Мило кутре кое го моли сопственикот за прошка

Сите знаеме дека кучињата се најверни пријатели на луѓето и ги обожаваат своите сопственици. Видеото, во кое кучето Еторе го моли за прошка својот сопственик Антони, со сигурност ќе ве освои. Нажалениот поглед на кучето и прегратката на крајот ќе ви растопат вашето срце.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *