Top

Со автобус низ лондонските улици

Прекрасно HD видео преку кое ќе имате можност да го запознаете Лондон. Сето тоа е прикажано низ окото на еден патник во дабл-декерите, а интересно е бидејќи тоа се всушност реални ситуации во кои се наоѓаат луѓето извршувајќи ги своите секојдневни активности. Целото сценарио и комплетната реализација се на Moritz Oberholzer.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *