Top
Dvojki-otkrivaat-kolku-partneri-imale-iLike-mk

Љубовни двојки пред камера откриваат колку сексуални партнери имале

Веројатно е потребна голема храброст за да ја соопштите бројката на луѓе со кои сте биле интимни. Од една страна тој број ги интересира вашите пријатели и партнерот, но од друга страна баш поради таа бројка можат да ве осудат. Ова прашање добива друга димензија и дополнителна тежина кога се работи за понежниот пол.

Овие 11 љубовни парови ги поместуваат границите на оваа табу тема и отворено пред камера му ја кажуваат на светот таа фамозна бројка.

Дали истото би го сториле и Вие?
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *