Top
shutterstock_30702931

Кога кучето ќе остане само дома

Најголем дел од луѓето кои чуваат куче во својот дом, не му дозволуваат да се качи на креветите каде што тие спијат. Така и оваа жена, која вообичаено не му дозволува на кучето да се качува на кревет, поставила камера и излегла од собата за да види што се случува кога таа не е присутна во истата. Колку е само среќно кога мисли дека никој не го гледа. :)
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>