Top

Како се произведува кафето во Starbucks

Американската маркетинг агенција BBDO изработи фантастично анимирано видео за најголемиот мултинационален синцир за кафе Starbucks. На клипот се прикажани сите развојни фази, од производствениот процес, па сè до неговата послужување на крајниот потрошувач. Анимацијата е дело на графичкиот дизајнер Rogier Wieland.

Како се произведува кафето во Starbucks

Како се произведува кафето во Starbucks
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>