Top
Моќни фотографии кои изгледаат како да се движат

Моќни фотографии кои изгледаат како да се движат

Филмската продуцентска куќа „Make Productions“ од Англија објави кусо видео во кое со примена на посебна техника на фокусирање, обичните фотографии изгледаат како да се движат односно како да се видео материјали. Музичката подлога е темата „What If This Storm Ends?“ од Snow Patrol.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *