Top
tatko

Емотивна приказна која ќе допре до секој од вас: „Мојот татко е лажго!“

„Не можеш да ја промениш својата судбина, но можеш да создадеш своја сопствена“ – вели Metlife Hongkong. Навистина вреди да се жртвува за иднината на своето дете. Твоите родители работат напорно за ти да имаш подобра иднина. Не го потценувај нивниот труд!




Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *