Top
Кус документарен филм за Париз

Кус документарен филм за Париз

Француското режисерско дуо Claire&Max направи кус документарен филм за градот на светлината и љубовта, Париз. Документарецот носи наслов „Хипоцентар“, и во истиот Париз е прикажан од еден сосема поинаков агол. Видео материјалите се снимени со помош на апарат Canon 5D Mark II.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>