Top
Доцна есен крај езерот Fjällnora

Доцна есен покрај езерото Fjällnora

Ова видео е снимено пред 2 години, во раните утрински часови покрај езерото Fjällnora во Шведска. Негов автор е Барт ван дер Гаг, а пријатниот глас кој се слуша во позадина е на бугарската етно пејачка Стефка Саботинова.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *