Top
Prijatelstvo-iLike-mk

Дефиниција за вистинско пријателство

Ова видео е одличен пример за вистинско пријателство. Главните улоги ги имаат јарецот г-дин Г. и магарицата Џелибин. Погледнете ја приказната, која за една седмица има повеќе од 3 милиони прегледи на јутјуб.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>