Top

Видео: Дали навистина мислите дека жените се лоши возачи?

Симпатичната Леона Чин е професионален дрифтер. Возењето е нејзиниот живот.

Иако оваа девојка од Малезија е планетарно позната, нејзината скромна појава и наивен изглед допринеле скриената камера, во која таа глуми возач почетник, целосно да успее. Посебно ако имате во предвид дека нејзините совозачи се инструктори од една авто школа.

Почетното „преплашено и неспретно“ возење наеднаш се претвора во лудорија која ги преплашува нејзините придружници во автомобилот.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>