Top
video

Човекот и кучето – видео кое ќе ве растажи

Ова моќно видео кое несомнено ќе ве растажи е дел од кампањата на Аргентинскиот институт за трансплантација на црниот дроб. Оваа неверојатна приказна за пријателство на еден постар маж и куче има за цел да ги поттикне луѓето да станат донори на органи.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *