Top
Брејкденс без граници

Брејкденс без граници

Режисерот Thomas Siemieniec од Франција и танчерот Marcio реализирале одлично брејкденс видео. Marcio ги покажува своите танчерски способности на „Adagio For Tron“ од Daft Punk.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>