Top
Cvekje-iLike-mk

Видео: 21 различен цвет во полн цут

Фотографот Томас Бланчард изработил одлично видео во кое главната улога им припаѓа на цвеќињата, поточно 21 на број. Тој за себе вели дека е голем љубител на природата, особено цвеќињата, па оттаму потекнала и идејата чија реализација му причинувала особено задоволство.

Томас направил 9.264 фотографии за време на 4 месеци, кои ги спакувал во едно тајмлепс видео од 143 секунди со исклучителен квалитет (5К).
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>