Top
Згодниот Дејвид Ганди за „Esquire Mexico“

Згодниот Дејвид Ганди за „Esquire Mexico“

Дејвид Ганди, еден од најбараните модели во моментов, со одлична фото-сторија е дел од најновото издание на магазинот „Esquire Mexico“. 32-годишниот манекен е облечен во модели со етикетата на „Dolce & Gabbana“, а фотографиите ги направи Арон Олзер.

David-Gandy-Esquire-Mexico-Aaron-Olzer-003

David-Gandy-Esquire-Mexico-Aaron-Olzer-iLike-mk-002

David-Gandy-Esquire-Mexico-Aaron-Olzer-iLike-mk-004

David-Gandy-Esquire-Mexico-Aaron-Olzer-iLike-mk-005

David-Gandy-Esquire-Mexico-Aaron-Olzer-iLike-mk-006

David-Gandy-Esquire-Mexico-Aaron-Olzer-iLike-mk-007

David-Gandy-Esquire-Mexico-Aaron-Olzer-iLike-mk-008

David-Gandy-Esquire-Mexico-Aaron-Olzer-iLike-mk-009

David-Gandy-Esquire-Mexico-Aaron-Olzer-iLike-mk-010


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *