Top

Вино – Скоп 2010

По четврти пат во Скопје ќе се одржи интернационалниот фестивал на виното, овојпат од 13 до 17 октомври на плоштад Македонија. Овогодинешниот фестивал донесува нови содржини, презентации на нови винарии и богата музичка програма.
На Вино-Скоп 2010 учество ќе земат 30-ина домашни и странски винарии (Agronikolov, Bovin, Dalvina, Dudin, Filovski, Fonko, Imako, Kamnik, Grkov, Ohridija, Peca Popov, Popova Kula, Radevski, Sopot, Stobi, Skovin, Vinar, Gemak, Proseco, Heineman, Pivka, Altan, Tristo, Tikves, Chateu Royal, Kartal и Agrokor).

Повеќе информации на vinoskop.com
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *