Top

Саем на ЖЕНА 2012: “Современи аспекти на липосукција”

Саем на Жена и годинава со специјални медицински предавања од различни области.

Годинава Саем на Жена со ексклузивно предавање на Доц. Др. Синиша Коиќ. Специјален гостин од Белград, Србија кoј е еден од најдобрите субспецијалисти за пластична и естетска хирургија на Балканот.Естетската хирургија завзема се поголем замав и на нашето поднебје, на луѓето им е важно да изгледаат добро и да се чувствуваат пријатно во својата кожа. Но, ако се одлучите за естетски корекции на вашиот изглед тоа мора да го оставите во рацете на најдобрите. Затоа годинава е тука Доц. Др. Синиша Коиќ, еден од најдобрите пластични хирурзи на Балканот. Неговите раце ги имаат разубавено многу познати и јавни личности.

Не ја пропуштајте можноста и посетете го предавањето на тема “Современи аспекти на липосукција” на Доц. Др. Синиша Коиќ ќе се одржи во недела од 12:00 до 12:30 на главна сцена.

Бидете дел од ова предавање и информирајте се за најновите достигнувања во медицината во областа на естетската хирургија.

За повеќе информации околу програмата и Саем на Жена посетете ја веб-страницата: saemnazena.mk.

Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *