Top

ПИВОЛЕНД 2010 стартува!!

Третиот по ред фестивал на пивото ПИВОЛЕНД е пред Вас!

Скопското Кале и Старата скопска чаршија е местото кадешто го закажуваме 5-дневното дружење, почнувајки од среда, 15ти септември во 17:30 часот. Оваа година ПИВОЛЕНД нуди 50-ина домашни и странски видови пиво, 50 бендови, артисти и диџеи, на 7 фестивалски бини.Програмата на ПИВОЛЕНД започнува секој ден од 17:30 часот (среда, четврток и недела до 01:00 по полноќ, петок и сабота до 04:00). Во рамките на ПИВОЛЕНД ќе биде промовирана кампањата на Црвен крст: Кога пиете, не возете – кога возете не пијте.

ПИВОЛЕНД го отвора 60часовното дружење со пивото!!

Повеќе информации на pivolend.com.mk
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *