Top
Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

На 15-ти септември, по шести пат, се одржа младинскиот камп-фестивал на планината Вугонг во Кина. Оваа година фестивалот постави рекорд по број на поставени шатори. Имено, ноќта меѓу 14-ти и 15-ти септември беа отворени повеќе од 15.000 шаторски крила. Погледнете како изгледа тоа низ фотографии.

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>