Top

БЕЛА Ноќ 006

Утре (02.10.2010) во Скопје ќе се одржи манифестацијата Бела Ноќ. Традиционално, по шести пат градот ќе биде осветлен и ноќта ќе биде заменета со ден.

Организаторите најавуваат богата програма на неколку различни локации како што е Плоштадот, Музејот на Град Скопје, Културно- Информативниот центар, Младинскиот-културен центар, улицата Македонија, детскиот културен центар Карпош.

Повеќе информации на belanok.mk.


Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *