Top

„Во тебе се гледам“ – Cyrillic & Дина

Електронското музичко дуо Cyrillic, кое го сочинуваат талентираните Андреј Иваноски и Бојан Иваноски, издаде нов сингл насловен како „Во тебе се гледам“, на кој гостува Дина Јашари. Воедно, Дина се јавува и како автор на текстот, додека пак, музиката и аранжманот на „Во тебе се гледам“ го потпишуваат Андреј и Бојан. Темата може да ја преземете на следниов линк.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>