Top
Тамара Тодевска со емотивен видео запис за „Тешко без тебе“

Тамара Тодевска со емотивен видео запис за „Тешко без тебе“

Темата „Тешко без тебе“, со која Тамара Тодевска го освои второто место на минатогодишниот „Скопски Фестивал“, доби одличен видео клип. Режијата е дело на Мерт Аслани (БМА Продуккција), а зад фотографијата како одговорен се потпишува Драган Паковски. Во 4-минутниот спот преполн со емоции, покрај Тамара, се појавува и актерот Благоја Веселинов.

За потсетување, зад музиката на моќната балада стојат Тамара и Роберт Билбилов, а зборовите ги напиша легендарниот Игор Џамбазов.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *