Top

„Ова е крај“ – нова моќна балада на Нина Јанева

Новата песна на Нина Јанева е насловена „Ова е крај“. Се работи за балада со примеси на блуз, госпел и поп, каде што само во придружба на пијано и органа, Нина ги опишува своите чувства преку суптилна и моќна вокална интерпретација.

Песната е комплетно авторско и продуцентско дело на Александар Масевски. Додека пак, видео записот е во реализација на Александар Ристовски-Принц.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>