Top
Valeri_Dimovska_iLike_mk

Валери дебитира со „Не ти давам“

Не ти давам“ е насловот на првата песна на младата и талентирана пејачка Валери Димовска. Музиката и аранжманот се дело на Дарко Димитров и Кирилик, а зборовите ги напиша Елена Ристеска.

Уживајте!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *