Top
Млад дечко приредува вистински музички спектакл со канти за поликолор

Млад дечко приредува вистински музички спектакл со канти за поликолор

Талентот нема граници! Вистински доказ за тоа е ова синокосо момце кое приредува вистинско музичко шоу на плоштадот во Сиднеј, Австралија. Неговото име е Гордо и по занимање е тапанар.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *