Top

New Video: Kylie Minogue – GET OUTTA MY WAY

После мегауспешниот сингл “All the Lovers”, Kylie Minogue со MTV премиера за вториот сингл “GET OUTTA MY WAY” од нејзиниот албум “Aphrodite” кој се продаде во милионски тираж од обете страни на големата бара. Уживајте во видеото на сексипилната австралијанка. Like!!


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *