Top

DANN е ТОТАЛЕН ФРИК

Можеби го доживувате како слатко момче од соседството. А можеби сте сигурни дека е следното златно момче на македонската музика. Најверојатно не се лажете, ни за едното ни за другото. Но, Daniel Dann порачува: “Јас сум луд и див…, фатално див… непознат лик сум скрил во себе… тотален фрик…“!!!Најновата песна од музичката работилница на Massive Sky Music го носи насловот “Тотален фрик“. Оваа ултра модерна тема е дело на продуцентот Александар Масевски (музика и аранжман), а автори на текстот се Биљана Пашариковска и Даниел Данн.

“Тотален фрик” е песна во која публиката ќе може да открие уште еден дел од мене. Тотално моќна, повторно во мој стил… со неколку скриени пораки, кои сепак водат кон еден цитат од текстот “…ова сум јас, истиот глас, што тебе те освојува…”, вели Даниел.

СИМНЕТЕ ЈА “ТОТАЛЕН ФРИК(десен клик и изберете save link as.. / save target as..) и размрдајте се пред празнициве!!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>