Top
Унгарската пејачка Boggie со спот против претераното фотошопирање

Унгарската пејачка Boggie со спот против претераното фотошопирање

Популарната унгарска пејачка Boggie промовираше интересно видео кое претставува своевидна борба против претераното користење на Фотошоп. Во спотот за темата „Nouveau Parfum“ е прикажана целосна трансформација на едно просечно лице до совршено лице без недостатоци.


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *