Top

ZARA CASUAL, Септ.10

Од денес, 06.09, ZARA ќе ја понуди и најновата линија за мажи заштитена под името “ZARA CASUAL” – септемвриска едиција. Заштитно лице е моделот Cesar Casier. Урбано и ШИК!! ; )


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *