Top

Високи чизми

Стела МекКартни овој пат креирала интересни високи сатенски чизми, кои ги предлага во комбинација со други нејзини модели. Чизмите чинат £506.38.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *