Top

Swarovski кристална палата

Прекрасна инсталација на Swarovski кристалите, наменета за изложбата во Милано, која изобилува со стил и елеганција, на кои не можете да останете рамнодушни.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *