Top
Стил за похрабри девојки

Стил за похрабри девојки

Гледајќи во плакарот, сфаќате дека сите комбинации што се возможни да ги направите, веќе биле носени многу пати. Лути сте на самите себе бидејќи немате инспирација за нешто ново, свежо и необично. Луѓето знаат дека сакате само обични комбинации, а вие се чувствувате исто? Топол совет од нас – бидете храбри! Излезете малце настрана од вообичаеното и направете некоја похрабра комбинација. Еве неколку примери.

stil_za_hrabri_devojki_iLike_mk._2

stil_za_hrabri_devojki_iLike_mk._3

995959_626506594046891_1519737892_n

1175298_644585162239034_199730534_n

1238867_641134732584077_1225253165_n

933897_623303644367186_323049066_n

Автор: Ивана Петковска


Сакаш да објавиш статија? Контактирај нè!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>