Top

Reebok & Hello Kitty

Фановите на Hello Kitty треба да обрнат внимание на Reebok, бидејќи соработува со нивниот омилен карактер од цртаните филмови. Овие патики се достапни во бела, црна и црвена варијанта. На нив е отпечатен Hello Kitty ликот, а на врвот патиките се украсени со црвена панделка.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *