Top
Preplet-prolet-leto-2015-iLike-mk

„Преплет“ каталог пролет/лето 2015

Приказната за новиот каталог презентира топли и инспиративни утра низ кои се преплетуваат новите производи произлезени од креативното студио „Преплет“. Тие претставуваат едно вообичаено секојдневие во кое може да се пронајде секој од нас. Стануваме, пиеме кафе, појадуваме нешто вкусно и со позитивни мисли го започнуваме денот.

Нивната цел е да докажат дека дом исполнет со производите од „Преплет“ претставува слика која секојдневно може да ве инспирира, бодри и потсетува дека постои подобар свет кој само ние самите можеме да си го создадеме.

katalog-nareden-02

katalog-nareden-04

katalog-nareden-06

katalog-nareden-08

katalog-nareden-10

katalog-nareden-12

katalog-nareden-14

katalog-nareden-16

katalog-nareden-18

katalog-nareden-20

katalog-nareden-22

katalog-nareden-24

katalog-nareden-26

Погледнете како се снимаше каталогот.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *