Top
PRADA  за мажи, есен-зима 2013/14

PRADA за мажи, есен-зима 2013/14

Италијанскиот моден бренд PRADA е подготвен за наредната сезона, есен-зима. Менаџерите на овој луксузен бренд, за најновата колекција ангажираа тројца актери Christoph Waltz, Ezra Miller и Ben Whishaw.

Секој актер игра различна улога. Презентира свој свет и стил. Christoph Waltz носи елегантна нота, Ben Whishaw е вистински шармер, а Erza Miller во вас ќе поттикне чувство на младешка мистерија. Станува збор за индивидуални гледишта по однос на стилот.

PRADA  за мажи, есен-зима 2013/14

PRADA  за мажи, есен-зима 2013/14

PRADA  за мажи, есен-зима 2013/14

PRADA  за мажи, есен-зима 2013/14

PRADA  за мажи, есен-зима 2013/14


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *