Top
Панталоните Palazzo се повторно тренди

Панталоните Palazzo се повторно во тренд

Вашите мајки сигурно се сеќаваат на широките и пред сè удобни панталони кои биле во мода во 70-тите години. Ова лето тие повторно се во тренд. Ги нарекуваат “Palazzo” и совршено прилегаат на сите облини, бидејќи ги издолжуваат нозете. Обично се изработуваат од лесни и тенки материјали кои овозможуваат удобност во топлите летни денови.

Панталоните Palazzo се повторно тренди

Панталоните Palazzo се повторно тренди

Панталоните Palazzo се повторно тренди

Панталоните Palazzo се повторно тренди


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *