Top
Nicki-Minaj-za-Cavali-PL-2015-iLike-mk

Ники Минаж е заштитно лице за пролетно-летната колекција на Роберто Кавали

Со објава на неколку фотографии, ексцентричната раперка Ники Минаж и италијанскиот моден дизајнер Роберто Кавали ја најавија нивната соработка. Имено, 30-годишната ѕвезда е заштитно лице на пролетно-летната колекција на познатиот креатор.

Фотографиите кои ќе бидат користени во промотивни цели се дело на фотографот Франческо Кароцини.

Nicki-Minaj-za-Cavali-PL-2015-iLike-mk-2

Nicki-Minaj-za-Cavali-PL-2015-iLike-mk-4

Nicki-Minaj-za-Cavali-PL-2015-iLike-mk-5

Nicki-Minaj-za-Cavali-PL-2015-iLike-mk-6

Nicki-Minaj-za-Cavali-PL-2015-iLike-mk-7

Nicki-Minaj-za-Cavali-PL-2015-iLike-mk-8

Nicki-Minaj-za-Cavali-PL-2015-iLike-mk-9
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *