Top

Модните фотографии на Miles Aldridge

Фотосесија која со сигурност ќе го привлече вашето внимание. Miles Aldridge е моден фотограф,  чии дела изобилуваат со страст и енергија.


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>