Top
Сексипилната Адријана Лима во спортско издание за VS

Адријана Лима во спортско издание за Victoria’s Secret, јули 2013

Сексипилната Адријана Лима веќе 13 години е дел од ревиите и каталозите на Victoria’s Secret. А, најново од нивната соработка е токму овој каталог за спортската линија на парчиња облека потпишани со етикетата на VSX.

Адријана Лима за VSX (2)

Адријана Лима за VSX (3)

Адријана Лима за VSX (4)

Адријана Лима за VSX (5)

Адријана Лима за VSX (6)

Адријана Лима за VSX (7)

Адријана Лима за VSX (8)

Адријана Лима за VSX (9)

Адријана Лима за VSX (10)


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *