Top

Креативни ракавички

После предлогот еж ракавици, ви прикажуваме уште неколку интересни идеи за ракавици, коишто освен што ќе ве стоплат, ќе бидат уникатни и со сигурност ќе го привлечат вниманието на останатите. За секој по нешто: за оние кои се заљубени, за малите палавковци, па и за сите оние кои едноставно ја сакаат зимата и снежните авантури.Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *