Top
Роберто Кавали креира за новата турнеја на Мајли Сајрус

Роберто Кавали креира за новата турнеја на Мајли Сајрус

Наскоро, Мајли Сајрус ја започнува својата нова светска турнеја насловена како „Bangerz“. Овојпат, италијанскиот моден дизајнер Роберто Кавали е задолжен за нејзиниот изглед на сцена. Концертната турнеја ќе почне во Канада, а потоа ќе продолжи низ Европа.

Miley-Cyrus-Roberto-Cavalli-Bangerz-World-Tour-iLike-mk-002

Miley-Cyrus-Roberto-Cavalli-Bangerz-World-Tour-iLike-mk-003

Miley-Cyrus-Roberto-Cavalli-Bangerz-World-Tour-iLike-mk-004

Miley-Cyrus-Roberto-Cavalli-Bangerz-World-Tour-iLike-mk-005

Miley-Cyrus-Roberto-Cavalli-Bangerz-World-Tour-iLike-mk-006

Miley-Cyrus-Roberto-Cavalli-Bangerz-World-Tour-iLike-mk-007
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>