Top
Женска колекција од H&M, октомври 2013

Женска колекција од H&M, октомври 2013

Погледнете ја октомвриската колекција за девојки од H&M дизајнирана од француската модна дизајнерка Изабел Маран. Моделите Lou Doillon, Milla Jovovich, Malgosia Bela, Iselin Steiro, Alek Wek и Andreea Diaconu се заштитни лица.

Женска колекција од H&M, октомври 2013 (2)

Женска колекција од H&M, октомври 2013 (3)

Женска колекција од H&M, октомври 2013 (4)

Женска колекција од H&M, октомври 2013 (5)

Женска колекција од H&M, октомври 2013 (6)


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>