Top
Гламирозна изложба на Ели Сааб во Париз

Гламурозна изложба на Ели Сааб во Париз

Либанскиот моден креатор Ели Сааб (Elie Saab) ќе биде дел од модната недела во Париз. Денес, како најава за неговата претстојна колекција, во луксузниот хотел „George V“ беа поставени неколку раскошни тоалети. Jeff Leatham е човекот кој беше задолжен за концепирање и поставување на изложбата која ќе биде отворена до 6-ти октомври. Амбиентот е надополнет со 24.000 рози во црвена и бела боја.

Гламирозна изложба на Ели Сааб во Париз

Гламирозна изложба на Ели Сааб во Париз
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *