Top
Elie Saab 2013

Раскошни креации од Elie Saab, пролет-лето 2013

Либанскиот моден дизајнер Eli Saab претстави линија на раскошни тоалети и фустани изработени од висококвалитетни материјали, рачни везови и блескави скапоцени камења. Креациите кои ќе ги видите во продолжение можат да се најдат само во две продавници, првата лоцирана во Милано, а втората во Париз.

Elie Saab 2013 (2)

Elie Saab 2013 (3)

Elie Saab 2013 (4)

Elie Saab 2013 (5)

Elie Saab 2013 (6)

Elie Saab 2013 (7)

Elie Saab 2013 (8)

Elie Saab 2013 (9)

Elie Saab 2013 (10)

Elie Saab 2013 (11)

Elie Saab 2013 (12)

Elie Saab 2013 (13)

Elie Saab 2013 (14)

Elie Saab 2013 (15)

Elie Saab 2013 (16)

Elie Saab 2013 (17)

Elie Saab 2013 (18)

Elie Saab 2013 (19)

Elie Saab 2013 (20)

Elie Saab 2013 (21)

Elie Saab 2013 (22)

Elie Saab 2013 (23)

Elie Saab 2013 (24)

Elie Saab 2013 (25)

Elie Saab 2013 (26)

Elie Saab 2013 (27)


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *