Top
Бурбери за деца, есен-зима 2013/14

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14

Луксузниот модниот бренд од Англија кој успешно работи веќе 157 години, Бурбери (Burberry), претстави колекција наменета за најмладите за наредната сезона, есен-зима. Колекцијата вклучува џемпери, мантили, капути, јакни, блузони, кошули, фустани и панталони. Во прилог погледнете 15 црно-бели фотографии со симпатични модели, дел од каталогот.

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (2)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (3)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (4)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (5)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (62)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (7)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (8)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (9)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (10)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (11)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (12)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (13)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (14)

Бурбери за деца, есен-зима 2013/14 (15)


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>