Top
Бенетон

Бенетон за девојки и момци, есен-зима 2013/14

Модната куќа Бенетон ја претстави колекцијата за наредната сезона, есен-зима 2013/14. Парчињата облека се шарени и во впечатливи бои, онакви какви доликуваат на овој моден бренд. Во каталогот ќе ги видите моделите Chloe Norgaard, Lily McMenamy, Sky Ferreira, Theophilus London, Louis Simonon и Soo Joo Park, а фотографиите се дело на Mikael Jansson.

Бенетон за девојки и момци, есен-зима 2013/14 (2)

Бенетон за девојки и момци, есен-зима 2013/14 (3)

Бенетон за девојки и момци, есен-зима 2013/14 (4)

Бенетон за девојки и момци, есен-зима 2013/14 (5)

Бенетон за девојки и момци, есен-зима 2013/14 (6)


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>